FERRAN CASTELLS
Ha treballat com actor en diversos muntatges teatrals, així com en programes de Televisió, ràdio i cinema des de 1.976.
Com actor de teatre ha intervingut en muntatges com: "Tira't de la moto", "Estimat Bruce Springsteen", i "Línia Roja" (Teatre de'l Ocàs), "L'estació dels Dàlies", "Els dos cavallers de Verona", "El somni d'una nit d'estiu", i "Un dia" (Calixto Bieito), "El Banquet" (Iago Pericot), "Snoopy, el musical", "Germans de sang", "Chicago el musical" i "Diez Negritos" (Ricard Reguant), "Sarsuela a la carta" i "Escuúuchame"
(J. Fusalba, X. Dolç, F. Castells), "Els Pirates", "La Perritxola", "Boscos Endins" (Dagoll Dagom), "Nit de Reis, o el que vulgueu" (Helena Munné), "Que vine mi marido" (J.L.Alonso de Santos), "Aquells blaus Turons", "Actes Indecents" (Teresa Devant), “Meditaciones y alegorias del agua” amb el pianista Salvatore Spanó, “La Importància de ser Frank” (Ivan Campillo), “Sóc Poupée de Beauvoir” (Dani
Claramunt), “Dos Tristes Tigres” i “MedeamaterialMedea” (Robert Torres), “Happy Brithday, Víctor” i “Una nit, un terrat” (Cristina Poch), “Tom Sawyer detectiu” (Miquel Agell), “Tu digues que l’estimes” (Ivan Campillo), “Històries mínimes” i “Clóset” (Màrius hernández).
En cinema ha participat en "El perquè de tot plegat" de Ventura Pons i "Pepe Carbalho, cita mortal en Up & Down" dirigida per Laurent Jaoui.
En televisió en sèries com: “La Memòria dels Cargols”, “El Cor de la Ciutat”, “Psicoxpress”, “Infidels”, “La Sagrada Família”, “La Riera”, “Moreno, Kubala i Manchón”, ”300”, entre d’altres.
Ajudant de direcció de Ricard Reguant dels espectacles: "Nou Memory", "No et vesteixis per sopar" i "Tots Dos", de la sèrie "I ara què, Xènia?" i de l'Especial Cap d'any de TV3 on realitzava la funció de Coordinador General de Direcció.
Coreografia diversos espectacles per a diversos directors i conjuntament amb Creu Álvarez "El Somni d'una Nit d'estiu" i "La Verbena de La Paloma" de Calixto Bieito.
Ha presentat diversos esdeveniments entre ells la III "Gala del Cine vasco" (El Mundo/ Via Digital), el “ll i III Certamen Internacional de Danza Ciutat de Barcelona”, Festival Internacional de Música de Tarragona 2011, “XII i XIII Festival Internacional de Cinema LGTIB de Catalunya”.
Assessor de la Col•lecció "Curso de Baile" per RBA Audiovisuales.
Ha donat classes en diverses escoles privades, a l'Institut del Teatre, la Universitat Politècnica, la Universitat Autònoma de Barcelona, Conservatori Municipal de Música. Al 2003 crea i codirigeix amb Creu Álvarez "Centrescènic", Escola de Dansa i Teatre de Torredembarra.
El seu Currículum és molt extens i inclou taques de coordinació, producció o direcció d'espectacles. El seu últim treball en aquesta faceta és "Amor?...I jo que sé!!!", "Nom de Dona" i “Cançons per a elles” espectacles que també protagonitza.