L’OBRA


“T‘estimo, però no tant” és la versió catalana, actualitzada i revisada, de l’obra de José Luís Alonso de Santos “Pares y NInes”.
Segurament és una de les comèdies més exitoses de l’autor i que va ser estrenada el 5 de novembre de 1988 a Alacant, amb direció de Gerardo Malla i protagonitzada aleshores per Eufemia Roman, Rafael Álvarez i Gerardo Malla. Uns mesos més tard, es va presentar al Teatro Infanta Isabel de Madrid amb gran èxit de públic i crítica.
Ara, en la versió en català de Miquel Murga, situem els protagonistes de la comèdia a un apartament de l’Eixample de Barcelona i reconeixem tots i cadascun dels referents que ens exposen enmig de les històries de conflictes i relacions en les quals se situen els personatges.
SINOPSI


El Fede, un informàtic, i el Robert, un professor d’institut en atur, són dos amics que comparteixen pis de forma eventual i que, a més, també comparteixen un mateix passat i un complicadíssim present.
Tots dos van estar casats amb la Carmeta i actualment han entrat en conflicte per una altra dona: la Nines, una veïna molt més jove que ells que els porta als dos de bòlit.
La situació amb la Nines i els llastres del passat provoquen una sèrie d’embolics i malentesos que complicaran la seva relació actual i els portaran a viure escenes d’autèntica bogeria que compliquen la trama, sempre en to de comèdia.